POLITIKA ZASEBNOSTI

 

Pravica do zasebnosti

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004). Vsi podatki, pridobljeni preko spletne strani www.ava.petragamberger.si, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije. Prav tako so vsi podatki o uporabniku pridobljeni v skladu z GDPR – splošna uredba EU o varstvu podatkov

Kaj potrebujemo?

Naša politika varovanja osebnih podatkov ureja uporabo in shranjevanje podatkov. Politiko varovanja osebnih podatkov si lahko ogledate na spletni strani http://crnazracka.si/splosni-pogoji/.

Urška s.p. je upravljalec osebnih podatkov, ki jih posreduje (subjekt podatkov: vi, kupec, obiskovalec itd.). Zbiramo
naslednje vrste osebnih podatkov:
• E-mail naslov;
• Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka;
• Podatke o plačilnih sredstvih, kot so podatki kreditnih ali plačilnih kartic in ostali načini plačil;
• Piškotke;
• Google Analytics za sledenje obiska;
• Povezave z osebnimi profili na socialnih skupinah
• IP naslov.
Vsak osebni podatek po vrsti podatka pridobimo glede na nujnost in s soglasjem.

 

Zakaj jih potrebujemo?

Vaše osebne podatke potrebujemo za naslednje storitve:
• E-mail naslov za odgovarjanje na vaša e-mail sporočila ali sporočila, poslana preko kontaktnih
obrazcev;
• E-mail naslov za pošiljanje ponudb in e-novic;
• Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka za sprejemanje rezervacij, povpraševanj in
pošiljanje ponudb ali v zvezi z izpolnitvijo drugih vaših zahtev;
• Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka za nakup darilnih bonov, voucherjev ali storitev
in izdelkov v zvezi z našo ponudbo;
• Podatke o plačilnih sredstvih za izvedbo naročila;
• E-mail naslov za avtomatiziran marketing (potrjevanje rezervacij, zahvale za prijave in podobno);
• Piškotki za delovanje spletnih stran;
• Komuniciranje preko socialnih skupin z osebnimi profili, ki potrdijo povezavo z nami;
• Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka za občasne nagradne igre ali druge promocijske
akcije z vašim predhodnim dovoljenjem;
• IP Naslov, iz katerega je razvidno od kje se opravi nakup.
• Agregirane podatke iz Google Analytics za sledenje obiska in interno analitiko, s katero bomo izboljševali vsebine.

 

Kaj počnemo z osebnimi podatki?

Vaši osebni podatki so obdelani v podjetju Urška Pirc s.p., Tomšičeva 10, 5280 Idrija.
Noben tretji ponudnik nima dostopa do vaših podatkov, razen, če je to potrebno zaradi zakonodaje ali
zahteva s strani Policije ali Sodišč RS.

 

Kako dolgo jih hranimo?

V skladu z zakonom ali pravilnikom o hrambi podatkov, smo dolžni hraniti vaše podatke glede na urnik hrambe osebnih podatkov (maksimalna doba je 20 let ali manj). Po tem obdobju bodo vaši osebni podatki arhivirani. Vse osebne podatke, ki jih hranimo za obveščanje, trženje in podporo, bomo hranili, dokler nas ne obvestite, da ne želite več prejemati teh informacij s klikom na gumb Odjava, vendar ne več, kot je maksimalna doba hrambe.

 

Kakšne so vaše pravice?

Če mislite, da so osebni podatki, ki jih imamo o vas, napačni ali nepopolni, imate možnost, da pošljete zahtevo o pregledu teh podatkov, jih popravite ali jih izbrišete. Pišite nam na [email protected] V primeru, da se želite pritožiti, kako smo obdelali vaše osebne podatke, nam tudi prosim sporočite na [email protected]

Podjetje Urška Pirc s.p. bo nato preučil vašo pritožbo in vas kontaktiral o rešitvi zadeve. Če še vedno menite, da vaši osebni podatki niso bili ustrezno obdelani v skladu z zakonom, se lahko obrnete na Informacijskega pooblaščenca in vložite pritožbo pri njem.